Over Michelle

Nu yin-yoga docente… Mijn kennismaking met yoga en wat heeft het voor mij gedaan?

Ik ben Michelle en in 2016 ontdekte ik yoga. Vanaf dat moment heeft yoga mijn wereld verbreed. Meer rust, meer ruimte, meer (zelf)liefde en meer acceptatie. Wie had dat gedacht?

Op het moment dat ik kennis maakte met yoga, zat ik totaal in de knoop met mezelf. Angst en paniek waren dagelijkse emoties. Door de yoga kreeg ik handvatten om terug in mijn lichaam, terug in het nu te komen. De practice hielp me beter slapen en positieve intenties zetten voor mijzelf.

Nu is yoga niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik zie het als dagelijks onderhoud van je ziel en lichaam. Inchecken, stil staan, voelen, ervaren.

In 2019 schreef ik mij in voor de Yin Yoga Teacher training bij Yogadreams in Zaandam. De school waar kennismaakte met verschillende stijlen van yoga, verschillende docenten en vooral de betoverende energie. Ik stapte het gebouw binnen, voelde mij thuis en gaf mezelf de toestemming om te groeien. Er is een lichtje binnenin mij aangegaan.

Een intens jaar. Mijn vleugels heb ik uitgeslagen. Dat lichtje, dat aangewakkerd is, wil ik doorgeven. Ik wil andere mensen laten ervaren wat er gebeurd… als je even niets doet, liggen en luisteren naar je lichaam. Misschien hoor, zie, voel of weet jij het dan ook wel.

Nu zet ik mijn eigen naam: Yoga met Michelle openbaar op deze wereld.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje in mijn schema om te zien wanneer ik les geef of kijk hier voor meer informatie over privé-lessen.

Neem ook gerust contact met me op.

Namasté, I’ll be here in childpose

Yoga met Michelle
Photo by: LindaBouritiusPhotography

Delen is lief