Yin yoga les reserveren

Kalender
<< sep 2021 >>
mdwdvzz
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Dan ben je hier op de juiste plek. Op deze pagina vind een overzicht van de komende lessen. Ook kun je gelijk je yin yoga les reserveren. Daarvoor hoef je enkel te klikken op de gewenste zaterdagochtend!

Yin yoga les reserveren

Photo by: @lindabouritiousphotography

Voor nu staan enkel de groepslessen van de zaterdagochtend in Wormerveer (GezondPlus) in de agenda. 

Mocht je een privé les willen boeken bij jou thuis? Dan mag je contact met mij opnemen via het contactformulier. Of via email: connect@yogametmichelle.nl dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Voorbereiding voor de les

Ben je voor het eerst bij mij in de les, of uberhaupt bij een yoga les? Dan kan het goed zijn rekening te houden met de volgende punten:

  • Matten, kussens en bolsters zijn aanwezig. Neem in verband met hygiëne een handdoekje of kussensloop mee voor om de kussens.
  • Trek iets comfortabels aan waar je goed in kunt bewegen én waar je het niet koud in krijgt. Sokken en een vest of trui raad ik aan om mee te brengen voor het einde van de les.
  • Een fleece dekentje is ook fijn om te hebben voor het einde van de les.
  • Flesje water = altijd goed!
  • Eet van te voren niet te veel, maar kom ook niet met honger aan. Dat leidt alleen maar af. Ongeveer 1,5 uur eten voor de les is goed te doen.
  • De les begint om 10:00, zorg dat 5 minuutjes van te voren aanwezig bent.
  • Helaas voor de komende tijd nog geen thee achteraf in verband met covid-19.

Verder… vergeet jezelf niet mee te nemen, welke state of mind je dan ook hebt. Alles is welkom. Dus scroll nog even over de pagina om je yin yoga les te reserveren.

Delen is lief